01 Mart 2012

Saç kırıkları nasıl azaltılır?

Saçlar vücudumuzun en hassas ve en çok uğraştığımız bölgesi. Sürekli uygulanan kimyasallar, aşırı saç modelleri ve sıcak şekillendirme uygulamaları saçların kısa sürede yıpranıp kırılmasına neden olur. Kırıklarla dolu saçlar ise istenen bir görüntü değildir.
Kırıkları önlemek için birkaç basit ama önemli yöntemi uygulayabilirsiniz. İşte size kırıkları azaltmak için birkaç ipucu:

Isı uygularken dikkat edin
Saç maşaları ya da düzleştiricilerinin hayat kurtardığı bir gerçek. Adeta kuaför düşünmeden giysi seçer hale geldik. Ancak bu aletler yanlış ya da sık kullanıldığında geri dönülmez zararlara yol açar. Çünkü saçlara ısı uygulamak kırık oluşumunu arttırır. Sürekli fön yapmak, zamanla saçınızı zayıflatacak, inceltip kolay kopar hale getirecektir. Elektrikli aletleri özel günlere saklayın ve kesinlikle haftada bir kereden fazla kullanmayın.

Bigudi kullanın
Isıyla şekil vermek yerine bigudi gibi doğal şekillendiriciler kullanmayı deneyin. Saçınızı bigudiye nemliyken sarın, böylece daha pürüzsüz bir görünüm elde edersiniz, saçınıza da zarar vermemiş olursunuz. Saçınızı nemliyken örmek de ısı uygulamanıza gerek kalmadan kalıcı ve güzel dalgalara sahip olmanızı sağlar.

Etiketler: saçta kırık bakımı, saç bakım yolları, kırık saçlar için saç bakım kürleri, kırık saç, saç kırıklarına bakım  hepsisaçta kırık bakımı, kırık saçlar için saç bakım kürleri, saç bakım yolları, kırık saç, saç kırıklarına bakım, saç kırıkları için bakım, saç bakımı, kırık saç bakımı, saç bakım yöntemleri, saç kırığı, kırık saçlara bakım, saçın kırılması, saç kırıkları, saçta kırılmalar, kırık saçlara özel bakım, saç güzelliği, saç kırıklarına çözüm, kırık bakımı, kırık saçlar için bakım, kırık saçlar için yağlar, saç kırıklarını yok etme, saçta kırık, saç bakım kürü, saçımıza bakım yapma, saç bakım teknikleri, saça yapılabilecek bakımlar, kırık saçı güçlendirme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZ EDİTÖR ONAYINDAN SONRA GÖRÜNECEKTİR TEŞEKKÜRLER