21 Mart 2017

PENS NEDiR-PENS NASIL DiKiLiR?



Elbisenin vücuda kalıp gibi oturması, özellikle bel, göğüs, sırt çıkıntı ve çukurlarında kumaşın potluk yapmaması için, pens uygulamasını, doğru adımları takip ederek en doğru biçimde yapmak gerekir. 

Bir eteğin ya da pantolonun belinize tam ve düzgün biçimde oturması için ona çok iyi bir kemer dikmeniz yetmez; giysinin belinize oturması için doğru pens türünü kumaşınıza uygulamanız gerekir. Sonuç olarak pensler, kıyafetin, özellikle de elbiselerin vücuda oturmasını sağlayan kama şeklinde dikişlerdir.

Etekler, pantolonlar, bluzlar, paltolar, montlar, elbiseler... Her yıl trendler değişse de, moda bize bambaşka sürprizler sunsa da, temel bilgiler hemen hepsi için geçerlidir. Pens uygulaması da bunların başında gelir. İster Angelina Jolie gibi vüvudunuzu sarıp sarmalayacak balık tarzı bir gece kıyafeti seçin, ister Gigi Hadid'in sokak stilinden etkilenip bedeninizden süzülecek hafif bir elbise tercih edin. Belli noktalarda kullanmanız gereken pens uygulamasını doğru ve düzgün yapmalısınız ki, arzu ettiğiniz stili kolaylıkla yakalayabilesiniz.

Peki, hangi pens türü hangi kıyafet ve kumaşa, bedenimizin hangi bölümüne denk gelecek şekilde uygulanmalı, nasıl dikilmeli?

Bu videomuzda ;
* Basit pens nedir
* Kesik pens nedir
* Kapalı pens nedir ..
Sorularının yanıtını bulacak, her bir pensin tek tek uygulama şeklini, püf noktaları ve pratik bilgiler eşliğinde izleyecek, kolayca öğreneceksiniz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZ EDİTÖR ONAYINDAN SONRA GÖRÜNECEKTİR TEŞEKKÜRLER