23 Mart 2017

iSPANYOL MODEL PANTOLON DiKiMi?


Burda Dergisi Aralık 2015 Sayısı'ndan İspanyol Paça Modelin Dikimi

"Teknik sayfalardan kumaş ve hangi parçalara ihtiyaç duyulacağını incelemekle başlayan Pantolon Dikişi videomuz ile bir pantolonu dikerken nelere ihtiyacınız olduğunu A'dan Z'ye her adımıyla görebilirsiniz.

116 numaralı modelimiz ile ön ve arka parça, 2 bel kemeri ve roba olmak üzere toplam 5 parçayı bir araya getirecek, robalı bir bootcut ile gardırobunuza temel bir parçayı ekleyebileceksiniz.

Tabii öncesinde kumaşınızı Burda Dergisi'nde verilen biçki planı üzerine yerleştirip kesimini yapmalı, patronları kumaşa aktardıktan sonra pantolonunuzu dikmeye başlamalısınız. 

ÖNCESİNDE MUTLAKA ÖĞRENMELİSİNİZ!
https://www.youtube.com/watch?v=Hixnw... 

Pantolon çakışma çizgisi nedir?”, “Pantolon arka parçası neden daha bol durur?”, “Bazı konfeksiyon İspanyol paça pantolonların paçası neden bir yöne doğru kayar ve hatalı durur?” gibi sorularımızı yanıtlamanız belki şu anda sizin için çok zor olabilir. Ancak dikiş dikmek en az profesyoneller kadar ilginizi çekiyor ve Burda Akademi'yi yakından takip ediyorsanız, bu soruları yanıtlamanız ve bildiklerinizi uygulamanız hiç de zor olmayacak. 

Pantolon Dikişi videomuzda, bu ve benzer soruların yanıtları ile birlikte pantolon dikişinde alternatifli anlatımla izlemeniz gereken sıralama, kullanmanız gereken el ve makine dikişleri, ihtiyacınız olan malzemeler, fermuar takılırken dikkat etmeniz gereken püf noktaları gibi pek çok detayı bulabilir, pantolon üzerine fermuar ve robalı kemerin takılmasını ayrıca izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZ EDİTÖR ONAYINDAN SONRA GÖRÜNECEKTİR TEŞEKKÜRLER