21 Mart 2017

Klasik Gömlek Kol Yırtmacı Nasıl Yapılır?



Kolda Kullanılan Klasik Gömlek Yırtmacının Kullanım Yeri ve Detaylı Gösterim;
"Kol yırtmacı, görüntüsü ile küçük bir detaydır, ancak bir kıyafetin şık ve temiz görünmesi açısından dikişi son derece önemlidir. 
Konu, paftadaki çizgilerin kola aktarıldığı dikişe hazır hale getirilmiş kumaş üzerindeki çalışma ile başlıyor. Klasik Gömlek Yırtmacı çalışması için dilerseniz önce Kalıp Çıkarma Kuralları Ve İşaretlerin Anlamları videomuzu izleyerek bu işlemi en kolay biçimde yapabilirsiniz.

Kol yırtmacının işaretli noktaya kadar kesilmesi işlemi ile başlayan çalışmada, üst yırtmaç parçası üzerindeki farklı işaretlerin anlamlarını da bulabilir, böylece dikişinizi çok kolay hale getirebilirsiniz.

Ayrıca farklı parçaları dikiş makinesi ile bir araya getirirken kayma olmaması için ve dikiş sonrası kesilmesi gereken paylar hakkında gerekli püf noktaları, videomuzda detaylarıyla anlatılmaktadır.

Tags:Klasik Gömlek Kol Yırtmacı Nasıl Yapılır?,gömlek yırtmacı nasıl yapılır,kol yırtmacı dikimi,burda akademi,burda akademi videoları,burda akademi ders videoları,burda Türkiye,Burda Style 2017

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZ EDİTÖR ONAYINDAN SONRA GÖRÜNECEKTİR TEŞEKKÜRLER