21 Mart 2017

YARASA KOL NASIL DiKiLiR?



Görüntüsü ile kolay gibi görünse de, bedeni ile bütün kesilip dikildiği için dikkat edilmesi gereken ince noktaları olan yarasa kol en doğru haliyle kumaşa nasıl uygulanır?

70'li yılların en öne çıkan trendi olan yarasa kol, her dönem kullanılan bir kol kesimidir. Ön ve arka parçanın birlikte kesildiği bu en basit kol türü, günümüzde casual giyimin vazgeçilmezlerinden biri olmaya devam ediyor. Hollywood yıldızlarının sokak stilinde de sıklıkla kullandığı yarasa kollu kıyafetler, hafif, uçuşan, dökümlü kumaş türleri ile mükemmel bir stil sergilemenize yardımcı olur.

Seçeceğiniz kumaş türü, rengi ve modelinize göre yarasa kol kesimi ile hem sportif, hem şık bir görüntü sergilemeniz mümkün. Özellikle şifon gibi ince ve uçuşan kumaşlarla dikeceğiniz elbise, tunik ve bluzlarla stilinize hoş bir hava katabilirsiniz. Yaz ve ilkbahar aylarında tiril tiril rengarenk yarasa kollu bluzlarınızla gününüzü geçirebilir, ufak tefek aksesuar oynamaları ve şık bir pantolon ya da etek değişimi ile geceye kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Eğer dikiş dikmeyi öğrenip kendiniz ve sevdikleriniz için mükemmel kıyafetler yaratmayı hedefliyorsanız, yarasa kol dikişini mutlaka öğrenmelisiniz. Özellikle ev ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla dikiş dikecekseniz, yarasa kollu model talepleriyle sıkça karşılaşacağınızı şimdiden belirtelim.

Bu yüzden Yarasa Kol dikişinin detaylı biçimde anlatılıp gösterildiği videomuzu mutlaka biçki-dikiş repertuarınıza almanızı öneriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZ EDİTÖR ONAYINDAN SONRA GÖRÜNECEKTİR TEŞEKKÜRLER