21 Mart 2017

ROBALI CEP DiKiMi?



Robalı Cep Dikimi - Kalça Robası Cebi Nasıl Dikilir?

Özellikle etek ve pantolonlarda kullanılan kalça robası cebi iki türlüdür. Robalı Cep Dikimi videomuzda iki uygulamayı da ayrı ayrı görebilirsiniz.
İki türlü kalça robası cebi vardır; biri daha çok kot pantolon cebi şeklinde olan kalça robası cebi, diğeri yandan gelip düz bir biçimde biten kalça robası cebi. Bu videomuzdaki A'dan Z'ye tüm adımları izleyerek ikisinin de uygulamasını ayrı ayrı görebilirsiniz.

Cep, kalça robası ve cep torbası kalıplarının kumaşa uygulama şekli ile başlayan dikiş sürecinde hangi aşamada sürfile, teyel, ütü ve dikiş makinesi uygulamalarını gerçekleştireceğinizi, robalı cebinizin bel ile birleştirilmesinde dikkat etmeniz gereken unsurları videomuzda izleyebilirsiniz.

Dikmek istediğiniz pantolon ve etek için dilediğiniz renkte seçeceğiniz kumaş türü ve rengine, özellikle farklı ton ve desende seçeceğiniz ayrı bir kumaş ile kalça robası cebi uygulaması yapabilir, stilinize yön verebilirsiniz. Videomuz, benzer daha pek çok bilgi, uygulama ve yöntem ile yaratıcılığınıza ışık tutacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZ EDİTÖR ONAYINDAN SONRA GÖRÜNECEKTİR TEŞEKKÜRLER